Pumpestation

Pumpestationen på dådyrvej


Af Per Møller , Dådyrvej 17

Jeg rydder fortsat op på grunden og i huset i nr. 17 som vi overtog den 25. august. Større arbejde end forventet men sådan er det jo nok. Har bl. a. været på taget 3 gange for at fjerne alger. Har også fået installeret luft luft varmepumpe m.m.


Jeg har fulgt pumpehus projektet. Det støder jo direkte op til, ja i visse tilfælde ind over vores grund, men der er ingen grund til panik. Det er flinke folk fra Guldhammer, og de rydder pænt op efter sig, har de lovet.


Det går jo ikke altid som præsten prædiker! Sådan også her. Det viste sig allerede efter den første gravning, udført i forbindelse med grundvands sænkningen, at der lå et højspændingskabel midt i hullet. Det skulle vist iflg. tegningerne være ført langs vejens vestlige side, men nogen har altså ved nedlægningen "skåret hjørner".


Efter nærmere granskning kom man da heldigvis frem til, at skære det gamle og nedlægge et nyt kabel hvor det oprindelig skulle have været. De begyndte nedlægning af dette kabel i dag, og det går, så vidt jeg kan vurdere, efter planen.


Iflg. el manden bliver INGEN sommerhusejere i vores grundejerforening berørt af den strømafbrydelse som har været nødvendig. Folk i Bratbjerg har været berørt, og alt skulle være tilbage til det normale ved dagens afslutning den 10. november 2016.


Pumpebrønden ankom for flere dagen siden. Et ordentlig skrummel som nu skal ned i sandet.


Grundvandspumpen har kørt i døgndrift, og vandet løber i en lind strøm ud i bækken ved nr. 17. Jeg har ingen ide om hvor lang tid der går før de kan komme videre med selve pumpestationen. Nu er kablet af vejen, så når grundvandet er sænket tilstrækkeligt, kan de vel fortsætte.Sidste nyt!

Tønden er på plads i hullet. De kæmper for at få de sidste afstivninger op af hullet.

Uanset hvor forsigtige de er så går det godt nok noget ud over området . Flinke folk så mon ikke det bliver godt en gang.

Har renset grøft. Puha det kommer man til at svede af. Resultatet er bare ok.Billeder taget af Per Møller og Jørgen


Den nye pumpestation

Sidste nyt!

Tønden er på plads i hullet. De kæmper for at få de sidste afstivninger op af hullet.

Uanset hvor forsigtige de er så går det godt nok noget ud over området . Flinke folk så mon ikke det bliver godt en gang.

Har renset grøft. Puha det kommer man til at svede af. Resultatet er bare ok.

Bare man ikke smider bind, underbukser og andet i kloakken, som kan stoppe pumpen - så kører den bare


#Medarbejder ved Jammerbugt forsyning

Fra vores medlemmer